Vårt erbjudande

Hos oss finns inga dåliga idéer

 
shutterstock_420522394.jpg
 
Make Ideas Happen
 

Vi letar efter dig som har en innovativ idé och vill utveckla den till ett företag.

Du kan börja idag — starta med vår Accelerator om du har en ide eller direkt i Incubatorn om du har eller ska starta ditt bolag.

 

Hos oss skapar du kontakter, hittar finansiering, bygger ditt team, ja vi hjälper dig med hela affärsprocessen och mesta när det kommer till att starta och bedriva företag.

Om du vill få hjälp att förbättra din ide/bolag och kanske komma fram till om du ska starta ett bolag eller inte så kan har vi vår Accelerator. Här kan du i en serie av workshops tillsammans med andra under några månader utvecklar din affärsmodell, träffar kunder och partners, planerar för finansiering och ditt team. Du kan börja när du vill.

För dig som har eller ska starta ett bolag så kan du söka in till vår Incubator. För de bolag som antas till detta får du först finansiering från vårt affärsängel-bolag och sen hjälper vi dig individuellt under upp till två år med allt från att utveckla din affärsmodell och komma i kontakt med kunder, affärsänglar och investerare – till att bygga ditt team och utveckla dig själv genom våra utbildningar och arrangemang. Här jobbar vi intensivt för att skapa ett framgångsrikt exportbolag.

 

 
 

Vårt mål är att göra verklighet av din dröm. Eller med andra ord: att du med vår hjälp ska kunna skapa ett stabilt och lönsamt företag, som kan verka i Sverige likväl som på en internationell marknad.

 
 

Få fart på din affärsidé

Gå vår Accelerator!

SKELLEFTEÅ   ·   PITEÅ   ·   LULEÅ    ·   KIRUNA

 
rawpixel-com-250087.jpg
 

Ta ditt företag till nya höjder

Sök till vår Incubator!

 
chris-brignola-7766.jpg
 

Skapa kontakter, hitta finansiering, söka patent, synas och det där med kontor. Ja, vi kan hjälpa dig med det mesta när det kommer till att starta och bedriva företag.

 
 
Radgivning.png

Rådgivning

Det finns inga dumma frågor.

Utifrån din företagsidé och dina personliga förutsättningar ger vi dig stöd att utveckla din affärsmodell genom rådgivning, kompetensutveckling, nätverk och vägledning. Tillsammans kommer vi se till att din affärsmodell utvecklas snabbare och bättre.

Finansiering.png

Finansiering

Money talks.

Våra affärsrådgivare hjälper dig att identifiera och attrahera kunder och investerare, så att du får möjlighet att skapa de ekonomiska förutsättningar som är nödvändiga för att driva och växa ditt företag framåt.

 
 
 

Team & Nätverk

Ensam är inte stark.

Vi är med dig från start och tillsammans bygger vi ett starkt och välfungerande team kring din affärsidé. Genom våra unika nationella och internationella nätverk i flera olika branscher hjälper vi dig att hitta medarbetare, styrelsemedlemmar och rådgivare. Allt för att ditt bolag ska har rätt kompetens vid rätt tidpunkt.

patent-tillstand.png

Patent & Tillstånd

Lagar och regler? Patent? Källkod?
Intellektuella rättigheter?

Du behöver inte kunna allt – vi hjälper dig förstå hur du kan skydda din idé och hur du behöver förhålla dig till lagar och regler samt eventuella patent och licenser. Allt för att du ska kunna maximera din affär och hamna rätt direkt från start.

 
 
 

Marknadsföring

Syns du inte, finns du inte.

Vi hjälper dig bygga ditt varumärke, utveckla en effektiv marknadsföring för just ditt bolag och ditt erbjudande, med allt från visitkort och webbplats till annonsering och strategi för sociala medier. Tillsammans designar vi din produkt eller tjänst så att dina kunder vill använda den.

Kontor

Jobbar där du är.

Vi erbjuder dig och ditt företag tillgång till kontorsplatser i funktionella och kreativa miljöer, både på de orter vi själva verkar i – som Luleå, Skellefteå, Piteå och Kiruna – men även på andra platser i världen. Vi ger dig tillgång till en mängd olika nätverk där du kan möta andra kreativa och engagerade människor som är på samma resa som du.