Nu börjar det ta fart i Piteå

Det är full rulle på ABI i Piteå sedan ABI flyttade in 2017. Vi ser ett ökat intresse av att ta hjälp av oss och vi har träffat hela 60 team med nya affärsidéer som vill testa om de håller att gå vidare med. De vi ser har potential får delta i vår accelerator, som nu också hålls i Piteå. Accelerator-programmet syftar till ge entreprenörerna nya insikter och jobba igenom sina affärsplaner på ett effektivt sätt under några månader. Tack vare det har nu ett nytt bolag Centropy startat upp i Piteå och fler är på gång. De har utvecklat en ny och effektiv kylteknik för elektronisk utrustning som lämpar sig i många branscher. 29 januari startar en ny omgång av programmet. Läs mer..

Kontorsplatser och ABI Demo Day i maj

De bolag som vi hjälper har också möjlighet att nyttja kontor i Piteå Science Park som tidigare inte varit möjligt. I maj månad kommer vi arrangera ABI Demo day – en dag då alla våra nya spännande bolag, ett 20-tal, visar upp sina spännande nya produkter och tjänster. De blir tävling om bästa företags-pitch och inspiration av bolag som varit med ett tag och delar med sig av framgångar och utmaningar. Ett ypperligt tillfälle att träffa intressanta företag att vara med och utveckla, stötta, investera i eller bara inspireras av.

Styrelseaccelerator – för yrkesverksamma personer som vill utvecklas

Våra bolag växer från dag ett och är ständigt på jakt efter arbetskraft. De kan handla om operativa uppdrag, delägare eller någon som kan ta en plats i deras styrelse. Därför har vi sedan ett par år startat ett program för styrelse-talanger. Vi söker personer som är yrkesaktiva, gärna kvinnor som vill lära mer om företagande och vill medverka i bolagens styrelesearbete. I styrelseacceleratorn får deltagarna nya insikter i hur ett startup bolag och praktiskt styrelsearbete fungerar. Nästa omgång startar 31 januari med 5 träffar under våren. Läs mer..

Vill du veta mer, kontakta oss eller har du vägarna förbi, kom in på en kaffe.

Välkommen!

Arctic Business

info@abi.se

Get started.

Tell us about your idea, business or interest in joining a startup or influential board. Invest in yourself, your company or project and let’s make it extraordinary.

See what we’re solving today

Learn about our innovative start-up launches, get to know our challenging problem-solvers and get exclusive Arctic Business insights.

© 2022 Arctic Business. All rights reserved.