Pengar

Money talks

 
shutterstock_394395106.jpg
 
 
Om Finansiering
 

Våra affärsrådgivare hjälper dig att identifiera och attrahera kunder och investerare, så att du får möjlighet att skapa de ekonomiska förutsättningar som är nödvändiga för att driva ditt företag framåt.


 

Kunder

Från start till mål.

Redan från första dagen kommer vi sätta fart och börja hjälpa dig hitta kunder och partners. Vi är ett hårt jobbande gäng som tycker det är otroligt skoj och spännande att få stötta dig och komma med ut och förhandla och göra affärer.

Vi har själv stor erfarenhet av att göra olika sorters affärer och har även ett nätverk av partners som gör att du snabbt kan hantera internationella och stora affärer och även kan få hjälp från banker eller andra aktörer att finansiera dessa.

Affärsänglar

När du vill stötta eller stöttas.

Vi känner flera privatpersoner både nära och på lite längre håll som gillar att jobba med tidiga affärsidéer. Ofta gör de det genom att lägga ner både arbetstid och egna pengar i bolaget som en s.k. affärsängel. Vi har ett uppdaterat kontaktnätverk med dem och kan sätta dig i kontakt med dem och hjälpa er hitta vägar hur ni kan jobba tillsammans.

Är du intresserad av att själv kanske investera i våra bolag och hjälpa dem växa. Hör av dig till oss så kan vi träffas och lära känna dig, förstå vad du letar efter och sätta dig i kontakt med rätt bolag och team hos oss. Se detta som ett spännande komplement till dina andra investeringar. Kontakta oss!

 

Investerare och riskkapital

Såväl nationellt som internationellt.

Det finns flera bolag som jobbar med att investera i andra bolag, vi har rätt vägar in till alla dessa både lokalt och nationellt och även flera internationella investerare. Så med oss får du hjälp att hitta rätt här, vi hjälper dig förbereda dig hur du presenterar dig till dem och stödjer dig hela vägen genom förhandling och villkor när du väl kommer dit.

Är du själv en investerare så vill vi gärna få chansen att presentera alla våra bolag för dig och förstå vilken fas du investerar I och vilka branscher du gillar. Allt för att skapa en bra affär för dig och bolagen.

Andra pengar

Få hjälp att hitta rätt i penga-djungeln.

Det finns jättemånga olika former av ‘mjuka pengar’, bidrag, utlysningar om stöd till vissa branscher och självklart olika lån, krediter och annat.

Vi har bra koll på detta och jobbar regelbundet och säkrar pengar från olika banker, myndigheter och andra funktioner till våra bolag. Vi kan garantera dig att vi kan hjälpa dig hitta rätt fortare i djungeln av allt detta än om du skulle leta själv.

Vi jobbar även själva med ett affärsängelbolag, Arctic Ventures,  som bara finns till för våra bolag.

 

 
 
get-started.png

Affärsängel eller investerare?

h6hnygsyekq-noah-buscher.jpg