Startup-bolaget Exercite får 1,2 miljoner kronor i stöd från Region Norrbotten

Vi på ABI är glada att presentera Anton Arvidsson, som tillsammans med sin medgrundare Petter Rodhelind har förvekligat deras affärsidé och startat Exercite. De jobbar nu för fullt med att ta fram en köp- och säljplattform för idrottsutövare. Det nystartade företaget Exercite är med i ABI Accelerator som syftar till att få igång affärerna. Boden Business Park har också varit med på deras resa och just nu har de beviljats stöd på 1,2 miljoner kronor från Region Norrbotten. Han har också få fått klart med ett kompletterande lån via Swedbank och Norrlandsfonden.

– Jag känner mig väldigt hedrad att jag fått så bra stöd och att jag nu har fått finansiering. Nu kan jag få klart produkten och satsa vidare, säger Anton Arvidsson, grundare Exercite.  

Så här ska finansieringen användas
Pengarna kommer de att använda till att färdigställa produkten och göra den klar för marknaden. Exercite är en köp- och säljplattform för idrottsutövare. Det handlar om att få till en bra formgivning och utveckling av produkten samt göra produkttester för att se till att den uppfyller marknadens behov och krav.

Säljplattform för idrottsutövare
Plattformen erbjuder ”två roller” producent och konsument. En idrottsutövare som har specifika kunskaper och skickligheter inom en idrott, ska kunna spela in och ladda upp instruktionsvideos. Materialet kan till exempel innehålla avsnitt som belyser olika delar, som övningar, kost och coaching. Konsumenten kan därefter ta del av materialet via plattformen, betala och ladda ner den specifika kunskapen.

Vill du veta mer, kontakta:
Anton Arvidsson, Exercite, +4670 542 60 16

Vill du också förverkliga din företagsdröm? Boka in en träff med någon av våra rådgivare och berätta mer över en kopp kaffe.

Arctic Business

info@abi.se

Get started.

Tell us about your idea, business or interest in joining a startup or influential board. Invest in yourself, your company or project and let’s make it extraordinary.

See what we’re solving today

Learn about our innovative start-up launches, get to know our challenging problem-solvers and get exclusive Arctic Business insights.

© 2022 Arctic Business. All rights reserved.