Vill du vara först i Sverige att delta i ActInSpace 25-26 maj i Luleå!

Här får du chans att vara med och skapa innovativa start-ups som baseras på lösningar som idag finns inom rymden. Häng med på en 24-timmars fun-field-hackathon i Luleå. Du får välja bland färdiga utmaningar som du och ditt team, med support av experter, ska förverkliga under dessa timmar. Vinnarna får åka på en resa till Toulouse Space Show i Frankrike i juni där den internationella finalen äger rum. 
Allt är kostnadsfritt, anmäl dig här!

Vill du veta mer är du välkommen på en "warm-up session" där vi går igenom mer om upplägget för eventet. Vi bjuder på lätt förtäring. Tid: 16 maj kl 16-18, plats: ABI, Luleå Science Park 1 C. Särskild anmälan här!

För mer information, vänligen kontakta Kristina Öhman, +4670 378 32 10, kristina.ohman@abi.se.

Vi tackar våra sponsorer och partners i regionen: Boden Business Park, Luleå Science Park

www.actinspace.org

www.actinspace.org