Nu stärker vi teamet med Erica Holmström

Vi är glada att presentera Erica Holmström som blir ekonomiansvarig hos oss. Erica kommer närmast från Småföretagsbyran där hon arbetat som redovisningskonsult. Hon har lång erfarenhet från ekonomiarbete i olika roller och bred erfarenhet av redovisning inom mindre lokala och större multinationella företag. Hon har även erfarenhet av ekonomiska analyser och effektiviseringar av företagsprocesser.

Under tiden på Småföretagbyrån har Erica bland andra stöttat flera av våra startups från olika branscher vilket gett henne goda insikter i deras utmaningar och möjligheter. Utöver det har hon väldokumenterade kunskaper inom arbetsmiljö, fackliga frågor och kan agera stöd för både arbetsgivare och arbetstagare. Hon blir en resurs på samtliga orter där vi verkar.

– Det känns roligt att få vara en del av allt som händer på ABI och att få fokusera på att vara med och utveckla verksamheten vidare, säger Erica.

Välkommen till oss!

Erica_blogg_soffa.jpg
Sarah Gotthold