English
 

Pengar

Money talks

 
alex-knight-181471-unsplash.jpg
 
 
 

Våra affärsrådgivare hjälper dig identifiera och attrahera kunder och investerare, så du får möjlighet att skapa de ekonomiska förutsättningar som är nödvändiga för att driva ditt företag framåt. Vi har även ett eget Affärsängel-bolag som vi förvaltar som kommer investera i ditt bolag.

 

 

Kunder

Från start till mål.

Redan från första dagen kommer vi sätta fart med att hjälpa dig hitta kunder och partners. Vi tycker det är det bästa som finns att få stötta dig med allt som kan göra att ditt företag växer. Vi stöttar dig i förhandlingar och koppla ihop de kontakter du behöver för att göra bra affärer, allt från bidragspengar till banker och investerare.

Vi har lång erfarenhet av att göra olika sorters affärer och har ett brett nätverk av partners som gör att du snabbt kan hantera internationella och stora affärer.

Affärsänglar

Kapital och kompetens.

Vi samarbetar med flera privatpersoner som vill investera och engagera sig i startup-bolag både i närområdet, nationellt och internationellt. De lägger ofta ner både egen arbetstid och pengar i bolaget som i deras roll som affärsängel. Vi har upparbetade och nya nätverk där vi kommer i kontakt med dessa personer. Vi hjälper till att koppla ihop er så att ni kan hitta bra samarbeten och jobba tillsammans.

Är du intresserad av att investera och hjälpa våra spännande bolag att växa. Hör av dig till oss så träffas vi och får en bild av vad du letar efter. Sen kopplar vi ihop dig med rätt bolag och team hos oss. Kontakta oss!

 

Investerare och riskkapital

Såväl nationellt som internationellt.

Det finns en mängd bolag med affärsidé att investera i nya och befintliga bolag. Vi har ett brett och upparbetat kontaktnät där vi når dessa bolag både lokalt, nationellt och även flera internationella investerare. När vi bokat möten, hjälper vi dig förbereda din presentation och stöttar vid förhandlingar av villkor och allt däremellan.

Är du själv en investerare då vill vi gärna få chansen att presentera våra bolag för dig och förstå vilken fas och bransch du investerar i. Allt för att skapa en bra affär för dig och bolagen.

Andra pengar

Få hjälp att hitta rätt i penga-djungeln.

Det finns ett stort utbud av så kallade ”mjuka pengar” som bidrag, utlysningar med stöd inom vissa branscher och självklart lån, krediter och annat. Vi har bra koll på dessa och jobbar regelbundet med att säkrar pengar till våra bolag från olika banker, myndigheter och liknande verksamheter som erbjuder dessa mjuka pengar. Vi garanterar att vi kan ge dig en snabbare lösning än om du själv skulle leta.

Dessutom erbjuder vi alla bolag som antas till inkubatorn ett startkapital på  300 000 kr från vårt eget affärsängelbolag - Arctic Ventures. Arctic Ventures investerar i alla bolag som antas till inkubatorn.

 

 
 

Affärsängel eller investerare?

ArcticSpace-horiz_1920.jpg