English
 

Vårt erbjudande

Making ideas extraordinary

 
shutterstock_420522394.jpg
 

Vi letar efter dig som har en innovativ idé som du vill förverkliga.

Du kan börja idag — starta med vår Accelerator.

 

Hos oss får du nya kontakter, rätt finansiering, hjälp att bygga ditt team, utveckla din affärsprocess och allt därtill som handlar om att driva ditt företag i rätt riktning.

I Acceleratorn får Du hjälp att förbättra din affärsidé och komma fram till om du ska starta bolag eller inte. Här kan du delta i en serie workshops tillsammans med andra i samma sits uveckla din affärsmodell, träffar kunder och partners, planera för finansiering och vilket team du behöver. Du kan börja när du vill.

För dig som redan kommit en bit på väg och är igång eller på väg att starta bolag kan du söka in till vår Inkubator. Om du kommer in så får du finansiering direkt från start Arctic Ventures, vårt eget affärsängel-bolag. Under tiden i Inkubatorn, som omfattar ca två år, hjälper vi dig med allt från att utveckla din affärsmodell, komma i kontakt med kunder, affärsänglar och investerare till att rekrytera ditt team och utveckla dig själv som entreprenör genom våra anpassade kurser och arrangemang. Här är fokus att skapa ett framgångsrikt exportbolag.

 

 
 

Vårt mål är att göra verklighet av din dröm. Eller med andra ord: hos oss får du hjälp att skapa ett snabbväxande och lönsamt företag, som kan verka i och från Sverige på en internationell marknad.

 
 
 

If you have an idea - let’s make it extraordinary!

Börja i vår Accelerator!

SKELLEFTEÅ   ·   PITEÅ   ·   LULEÅ    ·   KIRUNA

 
rawpixel-com-250087.jpg
 

Extraordinary ideas in the making

Sök in till nästa steg inkubatorn!

ArcticSpace-horiz_1920.jpg
 
 

Rådgivning

Det finns inga dumma frågor.

Utifrån din företagsidé och dina personliga förutsättningar ger vi dig stöd att utveckla din affärsmodell genom rådgivning, kompetensutveckling, nätverk och vägledning. Tillsammans kommer vi se till att din affärsmodell utvecklas snabbare och bättre.

Finansiering

Money talks.

Våra affärsrådgivare hjälper dig att identifiera och attrahera kunder och investerare, så att du får möjlighet att skapa de ekonomiska förutsättningar som är nödvändiga för att driva och växa ditt företag framåt.

 
 
 

Team & Nätverk

Ensam är inte stark.

Vi är med dig från start och tillsammans bygger vi ett starkt och välfungerande team kring din affärsidé. Genom våra unika nationella och internationella nätverk i flera olika branscher hjälper vi dig att hitta medarbetare, styrelsemedlemmar och rådgivare. Allt för att ditt bolag ska har rätt kompetens vid rätt tidpunkt.

Patent & Tillstånd

Lagar och regler? Patent? Källkod?
Intellektuella rättigheter?

Du behöver inte kunna allt – vi hjälper dig förstå hur du kan skydda din idé och hur du behöver förhålla dig till lagar och regler samt eventuella patent och licenser. Allt för att du ska kunna maximera din affär och hamna rätt direkt från start.

 
 
 

Marknadsföring

Syns du inte, finns du inte.

Vi hjälper dig bygga ditt varumärke, utveckla en effektiv marknadsföring för just ditt bolag och ditt erbjudande, med allt från visitkort och webbplats till annonsering och strategi för sociala medier. Tillsammans designar vi din produkt eller tjänst så att dina kunder vill använda den.

Kontor

Jobbar där du är.

Vi erbjuder dig och ditt företag tillgång till kontorsplatser i funktionella och kreativa miljöer, både på de orter vi själva verkar i – som Luleå, Skellefteå, Piteå och Kiruna – men även på andra platser i världen. Vi ger dig tillgång till en mängd olika nätverk där du kan möta andra kreativa och engagerade människor som är på samma resa som du.